Čim uđete u Anin dvor, očarat će vas središnja dvorana za priredbe, čiji raskošni ukrasi s kristalima očaravaju i pričaju priču o staklu i vodi, koji su se rukom pod ruku zaputili na put do uspjeha i oblikovali Rogašku Slatinu. Dvorana je namijenjena raznovrsnim događanjima.

Anin dvor

Šetnjom kroz tematski obojene muzejske zbirke posjetitelj se može upoznati sa svim fazama nastajanja kristalnog stakla u „Staklarskoj zbirci”. Na papiru je jednom zarobljen i danas goste vodi kroz sjećanja na „Grafičku zbirku” švicarskog mecene Kurta Müllera.

Poseban pečat s bogatim sadržajem predstavlja „Domaća zbirka” lokalnog stvaratelja i kolekcionara, poznata i pod imenom Nani Poljanec. Ovdje ćete upoznati povijest razvoja Rogaške Slatine i okusiti dašak kozmopolitizma kroz „Zbirku potpisa” slavnih osoba iz cijelog svijeta, od kojih je svaka na svoj način obilježila povijest.

Put na kat vodi do „Parkovne zbirke” gdje se možete diviti autohtonim vrstama drveća iz parkova Rogaške Slatine. Posljednja „Vodena zbirka” posvećena je ključnom elementu povijesnog razvoja Rogaške Slatine – vodi.

pogodnosti:
event manager, dekoracija
karakteristike:
zakup prostora
sadržaji:
terasa, basta
kuhinja:
kontinentalna, nacionalna
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora