Lokacija rta, na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gdje se ukrštaju vjetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju i doprinoseći atraktivnosti i raznolikosti naše ponude.

Hotel Ruža Vjetrova

150 osoba

Za uživanje u mediteranskim i internacionalnim specijalitetima gostima su na raspolaganju pansionski restoran sa velikom terasom i pogledom na more, restoran Konoba sa autentičnim enterijerom. Za poznavaoce i degustatore vina tu je i vinski podrum u autentičnom zasvođenom prostoru sa pogledom na more. Smešten na dve terase, bar na plaži nudi odličan izbor pića i dezerata, kao i muziku uživo.

Plaža je šljunkovita, stenovita i betonska i nalazi se u okviru resorta, na udaljenosti oko 50 m.

Proslavite svoju ljubav u Karisma Hotels & Resorts i uživajte u romantičnim trenucima u savršenoj eleganciji i udobnosti naših hotela. Prekrasne plaže, misteriozne špilje, sanjiva polja lavande i gusti maslinjaci biće savršena scenografija za vašu ljubavnu priču.

Naše veličanstvene lokacije na obali mora savršene su za bilo koji susret koji biste mogli i da zamislite, a bilo koji događaj zaodenućemo čarolijom krajnjeg uživanja, spokojstva i opuštanja.

pogodnosti:
plaćanje karticom, besplatan parking, klimatizovano, wi-fi, dozvoljeno_pusenje, obezbijeđena muzika, apartman za mladence, briga o djeci, event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na more, pogled na plažu, panoramski pogled, prostor u nivoima
sadržaji:
terasa, bazen, prostora za seminare, prostor za rođendane, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, riba i morski plodovi, medjunarodna, a la carte, švedski sto
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora