Na šestom kilometru starog magistralnog puta Bar-Ulcinj, na nadmorskoj visini od 300m, u prelijepom prirodnom ambijentu zasada maslina i agruma nalazi se restoran «Kalamper»..

Restoran Kalamper 1

30 osoba

Sadržaji ovog restorana gostima pružaju pravo zadovoljstvo. Restoran posjeduje uredjeni parking, veliku salu za bankete, poslovne ručkove i svadbena veselja. Sa terasa restorana gosti mogu uživati u prelijepoj panorami južnog Jadrana i njegovih nadaleko poznatih plaža Veliki Pijesak i Utjeha kao i ostrva Stari Ulcinj.

U toplim ljetnjim mjesecima gostima poseban užitak pričinjava svježina i čisti vazduh koji s mora donosi zapadni vjetar. Savremena oprema i inventar gostima pružaju maksimalnu udobnost. Profesijonalno i ljubazno osoblje gostu je u svakom trenutku na usluzi.

Otvoreni bazen u sklopu restorana u ljetnjim vrelim danima pričinjava pravo zadovoljstvo gostima da provedu vrijeme i uživaju u ambijentu.

Raznovrstan meni od jela sa rostilja, ribljih specijaliteta do autenticne nacionalne kuhinje sa ovih podneblja oborice svakoga ko proba neki od cuvenih specijaliteta restorana Kalamper. Dobar obrok i kvalitet namirnica, ali i atmosfera, pogled, ambijent i drustvo u kome se nalazite, ucinice da restoran Kalamper bude Vas prvi izbor.

Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora