ocjena 9.7
Pored jedinstvenih prirodnih ljepota i brojnih kulturno-istorijskih spomenika, Crna Gora se ponosi i svojim autentičnim kafićima i restoranima, gdje posjetioci mogu da uživaju u specijalitetima kako lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Soho Café je jedno od takvih mjesta. Na gastronomskoj mapi Crne Gore ono ima status “must visit”.

Soho

Nesumnjiva prednost Soho Café-a je i njegova lokacija. Uprkos činjenici da se nalazi praktično u centru Bara, buka sa ulice ne ometa razgovor gostiju u kafiću, a pogled na novoizgrađeni velikolepni hram Sv. Jovana Vladimira upotpunjuje ugođaj. Zbog toga ne čudi činjenica da je za mještane Bara Soho Café omiljeno mjesto za uobičajenu šoljicu jutarnje kafe, kao i za važne poslovne sastanke.

Utisak upotpunjuje komforno uređen enterijer uz elegantan klasični namještaj vrhunskog kvaliteta rađen po mjeri. Muzika nije ni suviše glasna niti suviše tiha; usluga je efikasna. Soho Café je u potpunosti odgovara najvišim međunarodnim standardima. 

 

Vinska karta nudi širok izbor domaćih i stranih vina, dok raznovrsna ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, te toplih napitaka, uz specijalni ljetnji meni koji uključuje široku lepezu bezalkoholnih i alkoholnih koktela, sladoleda, svježih voćnih kupova i salata, svježe cijeđenih sokova i ukusnih kolača, boravak u Soho Café-a čine jedinstvenim.

Kada svemu ovome dodate prostrani parking, udobnu ljetnju terasu sa fontanom i zelenilom i širok izbor nargila sa duvanom različitih aroma, dobijate ideju o Soho Café-u kao mjestu koje definitivno morate posjetiti.

Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora