ocjena 9.8
U srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno. Predivan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramskog SPA centra na 15. spratu i restorana na krovu hotela, garantuju nezaboravan odmor tokom cijele godine.

Hotel Tre Canne

Tre Canne je mjesto koje postavlja nove standarde proslava svih onih trenutaka koji se događaju samo jednom u vašem životu ili drugih bitnih događaja koje želite podijeliti sa vama dragim gostima i nikako ne smiju biti prepušteni slučaju. 

Nudimo mogućnost organizovanja vjenčanja i različitih vrsta proslava u sklopu bajkovitog ambijenta restorana Hedone i spa centra Sky View.

Zamislite prostor na krovu najvisočijeg rezidencijalnog objekta u Budvi sa kog se pruža panoramski pogled na cijeli grad i zaliv, elegantnog i luskuznog dekora, posve romantičnog ambijenta i to samo za vas i vaše najdraže.

Bilo da želite intimnu večeru ili gala ceremoniju, vjenčanje, proslavu rođendana, proslavu godišnjice ili organizaciju bilo koje druge vama bitne proslave ili event-a, naš tim je tu da vam predloži i ostvari sve što ste zamislili. 

pogodnosti:
plaćanje karticom, klimatizovano, wi-fi, event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na more, pogled na rivu, pogled na plažu, panoramski pogled, ograničeno vrijeme za muziku
sadržaji:
terasa, bazen, prostora za seminare, prostor za rođendane, svečana sala, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, nacionalna, riba i morski plodovi, tradicionalna, medjunarodna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora