Hotelski rizort svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja pravi mali turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine, zaštitni znak.

Slovenska plaža Lux

700 osoba

Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.

Glavni restoran sa terasom ukupnog je kapaciteta 700 mjesta. Način služenja jela je buffet sto, a doručak je u terminu od 7 do 10h; ručak od 12 do 14h i večera od 18 do 21h.

All Inclusive restoran, prilagođen korisnicima all inclusive usluge, kapaciteta je 180 mjesta. U okviru ovog restorana po principu buffet stola služe se nacionalna i internacionalna jela. Na ljetnjoj terasi nalazi se i all incusive bar u okviru kojeg se služe nacionalna pića.

Restroran Pjaca smješten na središnjem trgu kompleksa, po kojem je i dobio ime, nudi visokokvalitetnu "a la carte" uslugu. Muzički program svake večeri od 21 do 01h, kao i nekoliko puta sedmično upriličen folklorni program doprinose posebnom ugođaju posjetiocima. Restoran, otvoreni i zatvoreni dio, raspolaže sa 250 mjesta i otvoren je do 01.00 h.

Na samo dvadeset metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža plaža u Budvi - Slovenska plaža, duga 1600 metara.

pogodnosti:
plaćanje karticom, wi-fi, dozvoljeno_pusenje, švedski sto
karakteristike:
pogled na more
sadržaji:
terasa, basta, bazen, prostora za seminare, prostor za rođendane, svečana sala, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, medjunarodna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora