Hotel je okružen bogatim mediteranskim raslinjem i spektakularnim pogledom koji zajedno stvaraju opuštajuću atmosferu. Staza koja prolazi cijelim poluostrvom idealna je za boravak ili šetnju u prirodi i jedino ona odvaja hotel od plaže i mora.

Hotel More

À-la-carte restoran More nudi jela tradicionalne mediteranske i internacionalne kuhinje, kao i velik izbor vina, u kojima gosti mogu uživati ​​na velikoj terasi s panoramskim pogledom. Smešten u prirodnoj pećini koja se prostire na 3 nivoa ispod hotela, Špilja Bar More nudi spektakularno okruženje u kojem se gosti mogu opustiti uz širok izbor pića i laganih obroka.

Restaurant Tramuntana

Ekskluzivno okruženje, jedna od najšarmantnijih lokacija u Lapadskom zaljevu, zajedno s najboljom tradicionalnom lokalnom kuhinjom i ljubaznom uslugom, čine jela Restorana Tramuntana istinski predivnim doživljajem. 

Uživajte u tradicionalnoj kuhinji na moderan način u jedinstvenom i chic okruženju s vrhunskim pogledom na more u Restoranu Tramuntana. 

Špilja bar More

U jedinstvenom ambijentu prirodne špilje, naši gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama i laganim obrocima. 

Špilja bar More se prostire na tri razine i u njega može stati 60 ljudi na sjedećim i stajaćim mjestima. 

Poseban ambijent naše prirodne špilje skupa s plažom je idealno mjesto za organiziranje različitih događanja.  

pogodnosti:
plaćanje karticom, klimatizovano, wi-fi, prilagodjeno osobama sa invaliditetom, prostorija za nepušače, obezbijeđena muzika, event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na more, panoramski pogled
sadržaji:
terasa, basta, bazen, prostora za seminare, prostor za rođendane, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, nacionalna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora