Hotel nosi zvučni naziv nekadašnje zemlje i nekadašnjeg ideala. Simbolično i nostalgično vezujemo naziv hotela za neka lijepa vremena i istinske vrijednosti. Hotel Yugoslavia u gradu pod Trebjesom je idealno mjesto za sve ljude koji ne grade Berlinske zidove između sebe, već su spremni na nove avanture i poznanstva.

Hotel Yugoslavia

100 osoba

U urbanom dijelu grada a opet izolovan od buke i gradske gužve, na samo 5 minuta šetnje od samog centra nalazi se hotel Yugoslavia.

RESTORAN

Veoma intiman i elegantan dekor, sa motivima i slikama jugoslovenskih velikana krase restoran našeg hotela. Nudimo veliku gastronomsku ponudu, bazirajući je na nacionalnoj kuhinji, ribljim specijalitetima, specijalitetima kuće kao i roštiljskim menijem. Naš restoran je pravo mjesto za porodična okupljanja, manja slavlja i proslave. Tokom cijelog dana možete uživati u prijatnom enterijeru i raznovrsnoj “a la carte” ponudi.

Bilo da je u pitanju poslovni ručak ili romantična večera, prefinjena atmosfera i kvalitet usluge čine restoran hotela Yugoslavia vašim pravim izborom.

 

pogodnosti:
besplatan parking, klimatizovano, wi-fi
karakteristike:
pogled na grad
sadržaji:
terasa, prostora za seminare, prostor za koktele
kuhinja:
medjunarodna
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora