Ukoliko maštate o romantičnom vjenčanju uz more, u jedinstvenom Baroknom ambijentu nekog starog gradića,onda su stari grad Perast i hotel „Conte“ pravi izbor za Vas!

Hotel Conte

200 osoba

 

Hotel Conte (****) se nalazi pored obale mora, na glavnom gradskom trgu u Perastu i ima status objekta od istorijskog značaja.

Hotel je veoma popularan za organizovanje svadbenih proslava, rođendana, seminara i  konferencija. Otvoren je tokom cijele godine, a u vansezoni često organizuje wine & dine večeri gdje gostuju čuveni kuvari i vlasnici vinarija iz regiona i svijeta. 

U skladu sa autentičnim ambijentom Perasta, koji gostu omogućava da doživi ovaj dio Evrope kakav je bio i prije nekoliko stotina godina, u zgradi bivšeg Doma kulture koja je pod zaštitom države, nalazi se restoran Conte koji je jednako popularan kako zbog kvaliteta hrane i usluge tako i zbog idealne pozicije sa  jedinstvenim pogledom na ostrva Sv. Đorđe  i Gospa od Škrpjela.

 

Izgrađen u autentičnom duhu Boke, renomirani Restoran pruža unikatno iskustvo i nezaobilazno je mjesto ukoliko posjetite Boku Kotorsku. Specijalizovan je za plodove mora i tradicionalnu mediteransku kuhinju, a pored lokalnih vina malih proizvođača,

u ponudi ima i vina iz cijelog svijeta.

Restoran sadrži dvije kamene sale za ručavanje za 120 osoba, terasu na moru za 120 osoba i terasu na glavnom gradskom trgu za 200 osoba.

Restoran je specijalizovan za lokalna i mediteranska jela, a koristi lokalne sastojke za pripremu obroka. Pored a la carte ponude, postoji i set menija i paketa pića posebno osmišljenih za  svadbene proslave. 

 

pogodnosti:
plaćanje karticom, klimatizovano, wi-fi, dozvoljeno_pusenje
karakteristike:
pogled na more, pogled na rivu, pogled na plažu, panoramski pogled, zakup prostora
sadržaji:
terasa, prostor za rođendane, svečana sala, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, nacionalna, riba i morski plodovi, tradicionalna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora