Samo tri minute od glavne zagrebačke prometnice Ilice, u zaštićenom području park–šume Grmoščica, nalazi se objekt La Grma. Na površini od 9000 kvadratnih metara nekada se nalazila tvornica perja, no odnedavno je jedna stara tvornička hala dobila potpuno novu funkciju. Zadržavanjem arhitektonskih elemenata tipičnih za tu vrstu građevine, prostor sada u modernom ruhu još uvijek odiše svojom „starom“ toplinom.

La Grma

Svaka osoba je različita, svaki klijent je jedinstven u svojim željama. Vođeni tim motivom pristupamo svakoj mušteriji. Ništa nije neizvedivo, ništa nije nemoguće. La Grma je mjesto gdje svaka Vaša želja s lakoćom postaje realnost.

La Grma funkcionira kao samostalni objekt u suradnji s našim eksluzivnim partnerima kako bismo vašem vjenčanju osigurali provjerenu kvalitetu.

Ekskluzivni partneri su tu kako bi kvaliteta eventa bila na visokom nivou : Catering team Lisak pobrinut će se za to svojim delicijama te Svjetlosni bombon koji će svojom rasvjetom stvoriti nezaboravan ugođaj bilo da se radi o klasičnoj večeri ili party vjenčanju. Njihove usluge uračunate su u cijeni navedenoj u ponudi.

pogodnosti:
event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na planinu, zakup prostora
sadržaji:
terasa, basta, svečana sala
kuhinja:
tradicionalna, medjunarodna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora