ocjena 8.0
Ćićkova čarda jedno je od kultnih mesta Ade Bojane. Restoran ribljih i mesnih specijaliteta, čuven je po kvalitetu pripremljene hrane, po pogledu na zalazak sunca na Ušću Bojane i nadasve domaćinskoj ali profesionalnoj usluzi. Riblja čorba kod Ćićka, jedna je od zaslužnih za nadaleko poznate bojanske čorbe. Svakodnevno se restoran snabdeva svežom ribom, a uvek možete zatražiti preporuku konobara i saznati detalje o nekom specijalitetu.

Restoran Ćićkova Čarda

Nigde gosti ne učestvuju u atmosferi samog mesta kao ovde. Oni grade imidž i priču lokala. Ovde postoji jedna vrlo specifična navika gostiju – da se potpisuju po drvenom enterijeru restorana i ostavljaju svoje poruke, utiske, omiljene stihove. Ovako je nastao jedan poseban ambijent koji priča bezbrojne priče i čuva zabeležene uspomene mnogih letovanja, ekskurzija, započetih ljubavi, kafanskih dugih noći.

U zatvorenom delu restorana nalazi se ograđena igraonica u kojoj su deca bezbedna i okupirana mnogobrojnim igračkama. U toku letnje sezone raznih sportskih takmičenja i kupova, ovde su česta okupljanja i zajednička navijanja ispred velikog TVa. Sam lokal ima više terasa i zasebnih celina od kjih je svaka sa posebnim šarmom – terasa na samoj Bojani, skrivena terasa u trsci, mol za kupanje i sunčanje sa tuševima. Domaćini gostima restorana nude ture plovidbe Bojanom i organizovane fiš-piknike.

pogodnosti:
plaćanje karticom, besplatan parking
karakteristike:
pogled na rijeku, pogled na plažu
sadržaji:
terasa, igraonica
kuhinja:
mediteranska, nacionalna, riba i morski plodovi, tradicionalna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora