Na lijevoj obali Skadarskog jezera, uz magistralu koja spaja glavni grad sa crnogorskom obalom, u srcu Nacionalnog parka, od 2005. godine smješten je restoran Jezero. Terasa sa čudesnim pogledom, autohtoni jelovnik, vina podneb...

Restoran Jezero

Restoran Jezero nudi autentičan meni, počevrši od tradicionalnog Crnogorskog doručka, preko raznih specijaliteta od ribe i mesa, do široke lepeze poslastica koje su pripremljene po jedinstvenoj recepturi u kuhinji restorana. U restoranu Jezero posebno uz romantičan ambijent možete uživati u širokoj ponudi vina kompanije 13. Jul Plantaže. Terasa restorana prima preko 130 gostiju i u lijepim danima glavna je atrakcija na Skadarskom jezeru sa svojim jedinstvenim pogledom na ostrvo Lesendro, kod Crnogoraca poznato i kao “Njegoševa rana”

S obzirom na to da se restoran nalazi na samoj obali Skadarskog jezera, u zavisnosti od doba godine u ponudi su različiti specijaliteti od ribe po kojima je ovaj restoran prepoznatljiv a to su ,”krap u zvona”, šaran iz jezera pripremljen na dva načina na grilu ili pržen u ulju ,”jegulja na grilu” ili “krap u tavi”. U ljetnjem periodu u ponudi je jedinstven domaći sladoled od vina Pro Corde sa 5% alkohola, kao i sladoled od soka Malvazije i Muskacele. Svi sladoledi su bez dodatih šećera.

pogodnosti:
event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na planinu, zakup prostora
sadržaji:
terasa, svečana sala
kuhinja:
nacionalna, medjunarodna
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora