Zgrada je otvorena posjetiteljima i u njoj se priređuju broji kulturni programi, izložbe, svečane večere, popularni Sajam knjiga, prezentacije, koncerti i predavanja.

Restoran Mozart

Dom ima širok spektar mogućnosti i kao takav idealno je mjesto za organizaciju svadbi, koncerata, kongresa, evenata, revija, priredbi, predstava, poslovnih domjenaka i druženja. Arhitektonska građevina koja pruža osjećaj visoke elegancije sadrži tri višenamjenske dvorane od kojih posebno izdvajamo “Dvoranu ogledala” koja ima kapacitet od cca 500 sjedećih mjesta theater i cca 200 sjedećih mjesta banquet, a uz to pruža širok spektar prilagodbe prema željama gostiju. Uključuje besplatno korištenje apartmana za mladence u sklopu objekta, besplatan parking za sve goste i terasu sa raskošnim zelenilom – idealno mjesto za fotografiranje! Profesionalno osoblje i vrhunski kuhari osmisliti će jelovnik kreiran prema Vašim željama i potrebama.

Naši gosti su nam na prvom mjestu te svim budućim mladencima poklanjamo vikend boravak u hotelu Zagreb u Splitu, a mladencima koji se odluče na svadbu petkom odobravamo 10% popusta!

pogodnosti:
event manager, dekoracija
karakteristike:
zakup prostora
sadržaji:
svečana sala
kuhinja:
tradicionalna, medjunarodna
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora