Riviera Resort Hotel se nalazi na samoj obali kristalno čistog mora u prelijepom, mirnom i romantičnom primorskom mjestu Njivice, u Crnoj Gori.

Rivijera Resort

350 osoba

 Smješten je blizu ulaza u Boku Kotorsku, najljepši zaliv Mediterana i najjužniji fjord Evrope, naspram šestovjekovnog grada Herceg Novog. Spoj elegancije koju pruža hotel sa 4 zvjezdice, visok kvalitet usluga i ljupkost prirodnog ambijenta čini Riviera Resort Hotel pravim biserom Boke Kotorske.

Hotel je utonuo u bujni i živopisni park. Smešten između morske obale i podnožja brda Kobila, na mjestu gdje se mješaju morski vazduh i opojni mirisi mediteranskog rastinja, osjećate se kao u vazdušnoj banji. Uživanje u posmatranju izlaska sunca ili mjeseca je privilegija boravka u našem hotelu. Plavo more, galebovi, ribari i predivna panorama - ono je o čemu obično samo maštate. Ovdje, u Riviera Resort Hotelu sve to postaje ostvarljiv san.

Iz hotela se pruža predivan pogled na Herceg Novi, grad koji postoji više od šest vijekova, na dramatične visove Orjena koji natkriljuju more, na veći deo Bokokotorskog zaliva koji je dio svjetske prirodne baštine i u daljini na Lovćen, vrh koji je kroz istoriju bio nezaobilazni crnogorski simbol.

Prvi jutarnji zraci sunca u Boki obasjavaju 700 metara dugu Kraljičinu plažu koja nosi "Plavu zastavicu" i ponos je našeg hotela. Mnogi su nas prepoznali kao dobre domaćine, koji su umjeli da prirodni potencijal ambijenta upotpune osmišljenim pristupom turizmu i da boravak našim gostima učine prijatnim i nadasve nezaboravnim.

Uživanju u hrani i piću možete se prepustiti u:

 Red Bar

Red Bar se nalazi na terasi pored otvorenog bazena, sa pogledom na Bokokotorski zaliv. 

 Glavni Restoran

Glavni hotelski restoran sa terasom je kapaciteta 350 sjedišta.

 A La Cart Restoran "The Pearl"

A la cart Restoran "The Pearl" se doslovce nalazi na hotelskoj plaži.U ponudi je veliki izbor koktela i jela.

 

 

pogodnosti:
plaćanje karticom, besplatan parking, klimatizovano, wi-fi, briga o djeci, event manager, dekoracija
karakteristike:
pogled na more, ograničeno vrijeme za muziku, prostor u nivoima
sadržaji:
terasa, basta, bazen, igraonica, prostor za rođendane, svečana sala, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, kontinentalna, nacionalna, riba i morski plodovi, tradicionalna, rostilj, medjunarodna, a la carte, švedski sto
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora