Safari Beach je moderno uređena plaža, na četvrtom kilometru Velike plaže koja gostima pruža nevjerovatnu priliku za pravi odmor uz šum mora i krik galebova. Safari Beach nosi plavu zastavicu (Blue flag) koju dobijaju plaže izuzetne lepote i čistoće. Zato je proglašena i najlepšom plažom na Crnogorskom primorju za 2012. god. Inače plaža je dugačka oko 250 m i pogodna je za sve uzraste, porodice, mlade ili starije.

Restoran Safari

300 osoba

“LAGUNA” je novootvoreni hotel, smješten u centralnom dijelu Štoja samo 500 m od mora i prekrasne nadaleko poznate Velike plaže. Hotel ima svoju plažu “Safari” koja posjeduje Plavu zastavu, s najfinijim lekovitim pjeskom, koje u kristalno bistrom moru pruža idealne uslove za kupanje i uživanje u suncu i ostalim blagodetima mora.


Sa plaže se pruža se impresivan pogled ka pučini od jutra pa do sutona, odakle se može uživati u čarobnim bojama zalaska sunca. Na plaži postoji i mogućnost bavljenja raznim vodenim sportovima, voda je kristalno čista i plave boje. postoje plićaci, a na obali je najsitniji pijesak pa je izuzetno pogodan za porodice sa malom djecom.
Kao takva Safari Beach je veoma posjećena plaža na Ulcinjskoj rivijeri.

 

Hotel “Laguna” posjeduje ekskluzivan restoran nemijenjen svim gostima koji žele sebi priuštiti elegantnu atmosferu, prefinjen ambijent i veliki izbor jela gdje se nude izvrsni mesni i riblji specijaliteti pripremani na tradicionalan način, s naglaskom na mediteransku kuhinju, ili pak odabrati neko od svjetski poznatih jela.

pogodnosti:
plaćanje karticom, besplatan parking, klimatizovano, wi-fi, dozvoljeno_pusenje
karakteristike:
pogled na more, pogled na rivu, pogled na plažu
sadržaji:
terasa, basta, bazen, prostor za rođendane, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, kontinentalna, nacionalna, riba i morski plodovi, tradicionalna, italijanska, rostilj
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora