Za vjenčanje Vam treba nešto novo, nešto plavo, nešto posuđeno i naravno nešto staro, a to staro neka bude stogodišnja Stancija 1904 u srcu Istre.

Stancija 1904

Ako želite drugačije vjenčanje, u ritmu prirode, Stancija 1904 je najbolji ambijent za vjenčanje snova. Imanje je idealno za civilno vjenčanje u vrtu, zelenilu i lavandi. Ispod prekrasne krošnje stare ladonje izrecite zavjet Vaše ljubavi.

Romantičan vrt i rustikalna konoba s otvorenim kaminom za svadbenu su proslavu i fotografiranje oduševili brojne mladence i njihove uzvanike. Bogat degustacijski menu (potrebno odvojiti 10 sati sa pauzama), istarska vina i rakije, kao i smještaj mladenaca, kumova, roditelja i prijatelja poznati su i van granica Lijepe naše…

Kušajte zdravu hranu sa zemlje crvenice a nakon ugodnih svježih noći budit će Vas pjev ptica i dočekati osmijeh ljubaznih domaćina. Mi ćemo se pobrinuti da vaš zajednički život ima prekrasan početak!

Prepustite se našem dugogodišnjem iskustvu. Besplatno savjetujemo u organizaciji vjenčanja, a preporučit ćemo samo najbolje od najboljeg, razmišljajući pri tom što na imanju i u kojem godišnjem dobu dočarava skladnost i harmoniju. Naši mladenci mogu mirno spavati do posljednjeg trenutka jer imaju partnera od povjerenja!

Kod nas ćete imati priču za cijeli život a ne “samo” vjenčanje!

Idealni smo i za manja vjenčanja kako bi i mali bili Veliki!!!

kuhinja:
mediteranska
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora