Prepustite se jednostavnom, spontanom i neodoljivom ritmu prirode i kulture. Pronađite utočište i otkrijte najbolje u sebi.

Sun Gardens

150 osoba

Naš resort sadrži brojne restorane, terase i bazene koji su kao stvoreni za organizaciju gala priredbi, raznih proslava ili opuštenih, poslovnih sastanaka. Club Lounge će otvoriti vrata za minimalno 12 gostiju, dok naš Roof Top Terrace ima mjesta za 150 gostiju koji će zasigurno uživati u jedinstvenom okruženju uz najbolju uslugu.

CLUB LOUNGE
Smješten na najvišem spratu hotela, Club Lounge pravi je izbor za manja okupljanja, do petnaestak gostiju. Iskoristite ovaj sjajan prostor za koktele dobrodošlice na prekrasnoj terasi ili za opušteni poslovni ručak.

ROOF TOP TERASA
Terasa na hotelskom krovu, s koje se pruža pogled koji se dugo pamti, savršena ja za organizaciju događanja koji se pamte još duže, bilo da je riječ o svečanim večerama ili prijemima za 150 gostiju.

TERASA ORIGANO
Višenamjenski prostor za organizaciju svih vrsta događanja u Dubrovniku. Veličanstveni pogled na more savršena je scenografija za vjenčanja, dodjele nagrada, održavanje svečanih govora, svečane večere ili, naprosto, za dobru zabavu.

BAZEN SUNSET
Idealan prostor za održavanje prijema dobrodošlice ili za osvježavajući koktel prije odlaska u susjedni Ginja Lounge na objed. Pored bazena je moguće postaviti pozornicu.

GINJA LOUNGE
Najbolje mjesto za organizaciju službenih događanja, poput svečanih večera, može smjestiti do 80 gostiju. Bar, otvorena kuhinja, VIP zona, garderoba, dance floor, pozornica, DJ pult i prekrasan pogled s terase, čine Ginju savršenim mjestom za provod do ranih jutarnjih sati.

MARKET PLACE
Prekrasni vidici promenade i mediteranskog zelenila, čine Market Place pravim mjestom za održavanje manjih, privatnih evenata. Market Place je specijaliziran za dine-around koncept koji gostima omogućava da isprobaju različita jela u restoranima oko cijele promenade.

 

pogodnosti:
plaćanje karticom, klimatizovano, wi-fi, prilagodjeno osobama sa invaliditetom, apartman za mladence, briga o djeci
karakteristike:
pogled na more, pogled na plažu, panoramski pogled, ograničeno vrijeme za muziku
sadržaji:
terasa, bazen, igraonica, prostora za seminare, prostor za rođendane, svečana sala, prostor za koktele
kuhinja:
mediteranska, nacionalna, riba i morski plodovi, italijanska, rostilj, medjunarodna, a la carte, švedski sto
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora