Villa Stefanija je luksuzna villa u malom mjestu Puntera od svega 134 stanovnika iznad Raškog zaljeva, kraj Barbana u Istri.

Villa Stefanija

40 osoba

Villa Stefanija se nalazi na jednoj od najzanimljivijih lokacija nerazvikane istočne Istre,gdje se rijeka Raša (lat. Arsia) ulijeva u more. Zaliv je poznat jos iz davnina kada je (jos u I. Stoljeću) dijelio drevne Histre od Libruna.

 

Od mora i plaža udaljena 15km i nalazi se na 189 metara nadmorske visine. Villa Stefanija iz svakog kutka pruža nezaboravan pogled na prostranu pučinu i šumovito priobalje tog čarobnog morskog zaliva.

 

Tokom vedrih dana iz vile pogled seže sve do otoka Cresa i Lošinja,a tokom večeri se radi udaljenosti od grada,buke i osvjetljenja,neometano uživa u nebu prepunom zvijezda i koncertnom cvrkutu cvrčaka.

 

Villa Stefanija idealna je destinacija za one koji traže lokaciju na kojoj će imati bogate slike sa pogledom na more za uspomenu te koji žele daleko od očiju masovnog turizma sa svojim najbližima provesti svoj dan. Sama vila sadrži 7 klasično namještenih i zasebno uredjenih soba,a u sklopu objekta nalazi se i veliki vanjski bazen. Sav smjestajni kapacitet i servisi personalizirani su,kako bi najbolje odgovarali Vašim individualnim potrebama,a vila ima i zaseban ulaz kojime privatnost stavljamo na prvo mjesto. Osim toga,na raspolaganju je i wellness zona te restoran. Kapacitet restorana je do 40 osoba.

pogodnosti:
plaćanje karticom, besplatan parking, klimatizovano, wi-fi
karakteristike:
pogled na more, pogled na planinu, panoramski pogled
sadržaji:
terasa, bazen
kuhinja:
mediteranska, tradicionalna, a la carte
Napišite preporuku
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Tekst preporuke:
Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
E-mail*:
Vaš telefon*:
Datum*:
Poruka:
Kontakt
Weddbooking.me
Ulica Dinastije Balšića
85000 Bar, Crna Gora